Moderne og kvalitetsmøbeltopp-FENIX topp er et bedre valg

FENIX er et avansert materiale som brukes til å lage møbler som er både vakre og sunne. Den er sammensatt av en spesiell polymerfilm, som er giftfri, slitesterk og ikke-porøs, den er ekstremt gien på grunn av dens antibakterielle egenskaper, som bidrar til å redusere spredningen av bakterier.

 

Kvalitetsmessig kan FENIX vare opptil 10 ganger lenger enn tradisjonelle materialer som tre eller plast. Den er svært ripe- og slitebestandig, noe som gjør den til et godt valg for møbler som sannsynligvis vil bli brukt mye. Det flekker heller ikke lett, noe som gjør det lettere å holde rent.

 

FENIX er også bedre for miljøet enn andre materialer. Det resirkulerte PET-flasker, noe som betyr at produksjonen er mye mindre skadelig enn tradisjonelle møbelmaterialer. Det inneholder heller ikke skadelig, det vil ikke polle miljøet når det kastes.

Moderne og kvalitetsmøbeltopp-FENIX topp er et bedre valg-NOWA-Kina kontormøbler, Kina spesiallagde møbler,

Fenix ​​NTM

Moderne og kvalitetsmøbeltopp-FENIX topp er et bedre valg-NOWA-Kina kontormøbler, Kina spesiallagde møbler,

fenix topp rundt salongbord med ss understell

unik holdbarhet og helsemessige fordeler gjør ENIX til det perfekte valget for møbler som er både vakre og langvarige. Det er også et miljøvennlig alternativ, da det reduserer behovet for andre materialer samtidig som det hjelper. Alle disse funksjonene gjør ENIX til det ideelle valget for å lage møbler med en bedre kvalitet og sunnere topp.