karrige moderne e zyrës në rrjetë

karrige moderne e zyrës që përdoret për zyrë apo shtëpi edhe në hotel:

1. Kornizë e aliazhit të kromuar dhe bazë për karrigen e zyrës

2. pëlhurë rrjetë për karrige

3. karrige zyre me shpinë mesatare dhe të lartë

karrige moderne e zyrës në rrjetë-Mobilje Zyre NOWA-Kinë, Mobilje me porosi në Kinë,

karrige moderne e zyrës në rrjetë të zezë